GALLERI-SIRI

  OM MEG

  NYHETER

  MALERIER:
  Varme toner
  Kalde toner
  Solgte

  DIGITALT

  UTSTILLINGER

  TEGNINGER

  HEALING / DYR

  REFERANSER

 

 

  Siri Bjotveit
  Boyevei 4,
  1368 Stabekk

  tlf. 67122884
  mobil 91886426

  siribjotveit@outlook.com

  Dato 14.05.21REIKI HEALING

Når jeg gir meg selv reiki healing strømmer en varm energi fra hendene inn i kroppen og jeg får en indre ro. Det er en fantastisk opplevelse og jeg sovner av og til midt i healingen. Når jeg våkner føler jeg meg uthvilt, lett i kroppen og har fått en fornyet energi. Jeg fikk tykktarmskreft i 2007 og var glad for at jeg hadde reiki energiene til hjelp gjemmom cellegiftkuren også på stomi som en naturlig del av prosessen. Reiki hjalp til å gi meg styrke og indre ro slik at kroppen fikk jobbe med det den skulle - nemlig takle cellegiftkuren og bli frisk igjen. Rent psykisk virket reiki også slik at jeg godtok sykdommen og hadde det fint. Jeg fikk lagt tilbake tarmen i 2008 og er i dag (2014) i fin og frisk form.

Erfaringer med Reiki energi er forskjellig fra person til person. Årsaken til dette er at alle har forskjellige positive/negative livserfaringer og vi takler dem på hver vår måte.

Når kroppen får tilført reiki energi går energien først til det stedet i kroppen som trenger det mest. Vi kan derfor ikke styre reiki energiene dit vi vil.
Min erfaring er at Reiki energien får kroppen i balanse. Den gir bedre søvnkvalitet, øker velvære, minsker stress og gir økt livskvalitet.

BEHANDLING

Ved fjern-healing avtales tidspunkt med klienten som skal ligge avslappet i sitt hjem med dyp pust.
Chakraene kommer i balanse og kroppen slapper godt av. Fysisk kan man også merke varme/kulde i den delen av kroppen som har svakheter som f.eks. nakke, hender og føtter. Hvis man har smerter kan disse forsterkes, for så å mildnes - bli borte.

Etter healingen kan noen oppleve kulde når energiene arbeider i kroppen.
De fleste føler en indre ro. Denne indre roen er med på å få kroppen i balanse og du ser deg selv og omgivelsene med "nye" øyne. Situasjoner som har fått deg ut av likevekt eller virket stressende på deg vil ikke lengre ha samme innflytelse eller effekt.

For de som ønsker det setter jeg også opp en affirmasjon og kan gi oppskrift på en enkel meditasjonsøvelse.

Healingen erstatter ikke tradisjonell medisin eller annen alternativ behandlignsform, men kan benyttes i tillegg til disse. Brukes medisiner kan effekten av medisinen forsterkes av healingenergiene.
I samråd med legen kan da medisinbruken justeres.


REIKI TIL DYR

Jeg gir også reiki til mine hunder Se også min nettside med chow chow: noblechow.com
Min yngste tispe Jersey Lane elsker å få healing. Etter at jeg har lagt mine hender på henne tar det kort tid får hun er avslappet og sover. Her en titt:
 

Dyr tar healing hurtigere enn oss mennesker, og positive resultater vises etter kort tid.
Healing gjenoppretter balansen og harmonien i dyret både psykisk, mentalt og emosjonelt. Den er stressdempende og uten bivirkninger.

Healing opprettholder dyrets helse og styrker båndene mellom deg og kjæledyret ditt.

Healingen virker på alle dyrets nivåer og er et sikkert supplement til tradisjonell medisin, og annen alternativ behandling.


SJAMAN HEALING

Sjamanisme er i Norge kjent helt tilbake fra middelalderen og er en formidler mellom mennesker i deres hverdags- og åndeverden. Sjamanisme er kjent som den eldste healingmetode som finnes og har tro på at alle ting har sjel. Spor av sjamanisme finnes på alle kontinenter via bl.a hellerisninger, folkelig medisin og kunst.

Sjamanene ser på jorden som levende og viser stor respekt for den og er en kulturform. Den har et holistisk virkelighetssyn hvor alle ting henger sammen og er avhengig av hverandre, inklusivt den åndelige delen av virkeligheten på godt og ondt. Små og store ting sees som viktige slik at helheten avhengig av dem.

En sjaman bruker tankens kraft bevisst til å kommunisere med naturens krefter og legger stor vekt på personlige erfaringer og opplevelser. Selv om sjamanene kan jobbe i grupper, har de en individuell tolkning og søker visjoner alene ute i naturen og er nært knyttet til mysteriene i den.

TROMMEREISER
Hensikten med trommereiser er å opprette kontakt med åndeverdenen og å hente et kraftdyr, som viser seg fra forskjellige vinkler og som en kan ta med seg tilbake og beholde som sitt. Denne reisen er et viktig trekk i alle former for sjamanisme og kan via trommer forandre bevissthetstilstand, slik at sjelen kan foreta reiser i åndeverden.

Sjamanen tror at det er mulig å kommunisere med åndelige essenser ved å reise til dem og derved overskride grensene for tid, rom og art. For noen åpenbarer den seg som dype skoger. For andre havner en i et eventyraktigt landskap. Det er her sjamanen møter sine åndehjelpere som gir ham den kunnskap og kraft han trenger for å kunne hjelpe personer ved sykdom, gi råd i alvorlige problemer, eller ved andre blokkeringer.

ERFARINGER MED SJAMANISME

Min første erfaring med sjaman healing var da jeg var mitt i kreftbehandlingen. Med bønn, affirmasjon og healing fikk jeg en dypere forståelse for min egen fysiske og psykiske helhetlig, som ga meg en tillit til at jeg skulle bli frisk. Det var en fin opplevelse og affirmasjonen satte igang en positv forandring i mitt tankemøster.

Aktiv meditasjon ved dans og stille meditasjon praktiserer jeg flere ganger i uken. Denne løser opp stress og får skikkelig fart på blodomløpet. Jeg føler at min toleranseevne også endres slik at jeg "ikke bryr meg om" negative hendelser som vi til enhver tid opplever.

Ved trommereiser har jeg fått kontakt med mitt kraftdyr og mitt indre univers hvor jeg også får ned historiene jeg skal formidle til menneskeheten via mine malerier.

En annen erfaring med sjaman healing er at gamle traumer kommer opp til overflaten, løses opp og gir en mer sann opplevelse av en selv, familien og venner. Vi blir mer kjent med oss selv og forstår andre bedre.


CHAKRA,
Ordet chakra kommer fra språket sanskrit og er oversatt som hjul av virvlende energi, og knytter seg opp mot det endokrine system som styrer kroppens hormonproduksjon.

Rotchakra (rødt og tilhører elementet jord). Det sitter i ryggmargen - i halebenets tre ytterste hvirvler og er “porten” til den feminine energi og strekker seg langs bena til moder jord.

Harachakra (orange og tilhører elementet vann) Det sitter 4 fingerbredder under navlen og er forbundet med nyrene og vann og aktiverer binyrene (kroppens stress-kjertler).

Solarplexuschakra (gult og tilhører elementet ild). Det sitter i mellomgulvet og forbindes med bukspyttkjertelen, som er kroppens energibank.

Hjertechakra (lys grønt og tilhører elementet luft). Det sitter i brystbenet på høyde med brystvortene og er det nøytrale chakra og lyskroppens senter. Mennesker med nedsatt imunforsvar reagerer positivt når hjertechakraet renses.

Halschakra (lys blått og tilhører elementet lys). Det er plassert i søkket nederst i strupen. Det påvirket skjoldbruskkjertelen, som er kroppens temperaturregulator, forbrenningen i kroppen som påvirker kroppsvekten og opptaket av vitaminer.

Pannechakra det tredje øyet (indigo og er det rene lys). Det sitter et par cm innenfor pannebenet, midt mellom øyenbrynene og knyttes opp mot hypofysen.

Kronechakra (lilla / hvitt og er ren energi). Det sitter i hjernen på høyde med den bakre fontanellen (som finnes mellom pannebena og issebena.)og forbindes med pinealkjertelen.